Borrelen aan het zuiderdiep

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie om te borrelen in Groningen? Kom langs bij borrel- en eetcafé La Martina aan het Zuiderdiep in Groningen. We hebben zowel binnen als op ons comfortabele terras alle ruimte om je te ontvangen. Borrelen aan het Zuiderdiep in Groningen? Kom proeven van onze sfeer en smaak.

Sfeervol borrelen

Het Zuiderdiep, in de volksmond ook wel bekend als het ‘Zuderdaip’, is een unieke locatie binnen de grachten van Groningen. Midden in het centrum dus, maar toch tref je hier niet ‘het massale’ aan. Dat betekent dat je royaal kunt genieten van het fijnste café van de stad. Het Zuiderdiep in Groningen is een karakteristieke plek, waar we borrelen nog leuker maken.

La Martina beschikt over een uitgebreide kaart met speciaal bieren, 0.0 bieren, de fijnste wijnen (rood, wit én rosé) en mixdranken. Natuurlijk kan je ook langskomen voor een verkoelend glas frisdrank tijdens je wandeling door de stad of na afloop van de werkdag. La Martina staat voor sfeervol borrelen in Groningen.

Groepsarrangement Groningen

Ben je met een groep? Dan maken we graag wat meer ruimte voor je! Wist je dat je bij La Martina ook een ruimte kunt huren? We beschikken over speciale borrelarrangementen, met alles dat je nodig hebt om volop te genieten. Maak kennis met verschillende wijnen, speciaal bieren of natuurlijk gewoon een frisse versnapering. Met ons gevarieerde arrangement voel jij je altijd welkom. Eten en drinken in Groningen: welkom bij La Martina!

Bekijk wat we nog meer doen voor groepen

Ontdek onze gevarieerde kaart en bezoek La Martina: het leukste borrel- en eetcafé aan het Zuiderdiep in Groningen.

 

Reserveer direct