Diner in Groningen

Komt u heerlijk dineren bij La Martina aan het Zuiderdiep in Groningen? Onze sfeervolle locatie biedt een combinatie van bourgondisch genieten met een veelzijdige kaart. We maken de mooiste gerechten speciaal voor u klaar, terwijl u in ons compacte restaurant of buiten op het bruisende terras aan het Zuiderdiep kunt genieten van een smaakvol diner. U vindt ons midden in de stad op een toonaangevende locatie. Kom langs en ervaar het bourgondische leven in Groningen. Dineren op hoog niveau.

Een veelzijdige dinerkaart

Zin in een voor- hoofd- en nagerecht waarin u al uw favoriete smaken tegenkomt? Maak kennis met onze verrassende dinerkaart met tal van rijke gerechten. Begin met een fijn voorgerecht waarin we uw smaakpupillen laten wennen aan typisch lokale smaken of Italiaanse fijnproevers. Voor het hoofdgerecht van uw diner kunt u kiezen uit vlees- vis- en vega. Zo hebben we voor iedereen iets lekkers op de kaart staan, waar u zonder twijfel van zult genieten.

Of probeert u onze Burgers. Fijn besnaard en gevuld tot een appetijtelijk geheel. Ons kindermenu is uitstekend en voorzien van alles dat nodig is om uw kinderen lekker mee te laten genieten. Om het af te sluiten kunt u bij ons een digestief bestellen. Kies voor een overheerlijk drankje, koffie of maak een keuze van onze ijskaart.   

Zin in écht lekker avondeten?

Komt u dineren bij La Martina, dan nemen we graag alle tijd voor u. We beschikken over een open keuken, zodat u subtiel kunt meekijken hoe uw gerecht met liefde wordt klaargemaakt. In ons restaurant heeft u alle ruimte om op bourgondische wijze te genieten van een heerlijk driegangen menu. We doen er alles aan om u naar volle tevredenheid te bedienen. Komt u uit de Stad, het ommeland of verder weg? We heten u van harte welkom bij dinercafé- en restaurant La Martina in Groningen.

Over La Martina

La Martina is al enige tijd een begrip aan het Zuiderdiep in de stad Groningen. Een klassiek Groningse plek, waar u vaste gasten ontmoet, maar ook nieuwe gezichten ziet; Stadjers, Ommelanders, toeristen, ouderen, jongeren. Iedereen! We zijn ook graag het café en restaurant voor iedereen. Een plek waar u zich thuis kunt voelen en waar het ook thuiskomen is. Komt u binnenkort kennismaken met onze medewerkers aan het Zuiderdiep? Ontdek de unieke sfeer van Groningen.

 

Reserveer direct