Lunchen Groningen

Lekker lunchen in Groningen op één van de meest sfeervolle plekken van de stad? Ons eetcafé en terras is de ideale plek. La Martina is gevestigd aan het karakteristieke Zuiderdiep in Groningen. Ontdek onze gevarieerde kaart met huisgemaakte soepen, een heerlijke uitsmijter en riant belegde broodjes. Midden in de stad, en toch in alle rust genieten? Lunchen in Groningen doe je bij La Martina.

Smaakvolle lunchkaart

Kom je lekker eten en drinken in Groningen? Het Gedempte Zuiderdiep in Groningen is de laatste jaren omgetoverd tot een baken van sfeer en gezelligheid. Samen met onze buren delen we één grote passie: bezoekers voorzien van een heerlijke lunch, borrel en diner, maar bovenal het bieden van een fijne tijd in onze Stad. La Martina is trots op haar locatie en gelooft dat jij hier optimaal kunt genieten van de lunch in Groningen. Op onze lunchkaart vind je dan ook voor elk wat wils. Dat betekent de lekkerste maaltijdsalades, belegde broodjes, warme panini’s, ei gerechten, soepen en overheerlijke plates. Uiteraard is op onze kaart ook ruimte voor smaakvolle vegetarische gerechten.

Kom je langs? Smaakvol lunchen in Groningen kan dagelijks bij La Martina tot 16:00 uur. Natuurlijk ben je daarna ook nog van harte welkom om te genieten van een borrel. Sfeervol, comfortabel en op een unieke manier genieten van je lunch? Kom langs bij La Martina aan het Zuiderdiep in Groningen.

Reserveer direct