LUNCHEN GRONINGEN

Een sfeervolle locatie. Lunchen in het hart van Groningen.

Lunchen aan het zuiderdiep

Lekker lunchen in Groningen op één van de meest sfeervolle plekken van de stad? Ons eetcafé en terras is de ideale plek. La Martina is gevestigd aan het karakteristieke Zuiderdiep in Groningen. Ontdek onze gevarieerde kaart met huisgemaakte soepen, een heerlijke uitsmijter en riant belegde broodjes. Midden in de stad, en toch in alle rust genieten? Lunchen in Groningen doe je bij La Martina.

SMAAKVOLLE LUNCHKAART

 Kom je lekker eten en drinken in Groningen? Het Gedempte Zuiderdiep in Groningen is de laatste jaren omgetoverd tot een baken van sfeer en gezelligheid. Samen met onze buren delen we één grote passie: bezoekers voorzien van een heerlijke lunch, borrel en diner, maar bovenal het bieden van een fijne tijd in onze Stad. La Martina is trots op haar locatie en gelooft dat jij hier optimaal kunt genieten van de lunch in Groningen. Op onze lunchkaart vind je dan ook voor elk wat wils. Dat betekent de lekkerste maaltijdsalades, belegde broodjes, warme panini’s, ei gerechten, soepen en overheerlijke plates. Uiteraard is op onze kaart ook ruimte voor smaakvolle vegetarische gerechten.

Kom je langs? Smaakvol lunchen in Groningen kan dagelijks bij La Martina tot 16:00 uur. Natuurlijk ben je daarna ook nog van harte welkom om te genieten van een borrel. Sfeervol, comfortabel en op een unieke manier genieten van je lunch? Kom langs bij La Martina aan het Zuiderdiep in Groningen.

Wat zeggen bezoekers over La Martina?

We bieden onze bezoekers graag een unieke belevenis. Zien we je binnenkort ook bij La Martina?

 

5/5
Heerlijke lunch gehad. Gezellig, laagdrempelig en heerlijke belegde broodjes. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Joey
5/5
Vrijdag hebben we hier onze lunch gehad. Een leuk eetcafé net buiten het echte centrum, maar toch op een gezellige plek. De kaart was ook prima voor een geslaagde lunch.
Simone

Kom langs

We zijn elke dag van de week, afgezien van dinsdag, tussen 11:30 en 16:00 uur geopend voor de lunch. Lunchen kan zowel binnen in ons eetcafé als op ons sfeervolle (en verwarmde) terras. 

Volg ons op social media!

Exclusieve deals, updates en meer